Chardonnay, Savagnin & Poulsard tørret på strå-måtter inden gæring!
OBS! 375ml
Quantity discount on this product - save up to 16 %
100% Jacquère - 75% af mosten med 10 dages maceration carbonique og opvokset i gamle fade, 25% med 5 måneders maceration (orange!) og opvokset i georgisk qvevri.Uden tilsat svovl!
Savagnin fra Les Bruyères-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Savagnin fra La Mailloche-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
2.-gæring frembragt med prise de mousse fra vin de paille og indfødt, opformeret gær.
OBS!!! Serveres iskold og åbnes forsigtigt for at undgå det store springvand!
Savagnin fra Les Bruyères-marken fra 2011 - opvokset på fad med 12 år under flor!! En fuldstændig unik vin...
Savagnin fra sagnsomspundne Château-Chalon, opvokset på fad med 12 år under flor!! En fuldkommen unik vin...
Marc lavet på Savagnin, opvokset 12 år på fade!
Marc fra Jura, opvokset 18 år på fade!
Marc på de røde druer fra Jura, opvokset 18 år på fade!
Jacquère opvokset 18 måneder i demi-muids - uden tilsat svovl!
OBS! 1500ml
Jacquère opvokset 1 år i tank og på fad - uden tilsat svovl!
No results