Chardonnay, Savagnin & Poulsard tørret på strå-måtter inden gæring!
OBS! 375ml
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %
100% Jacquère - 75% af mosten med 10 dages maceration carbonique og opvokset i gamle fade, 25% med 5 måneders maceration (orange!) og opvokset i georgisk qvevri.Uden tilsat svovl!
Savagnin med 4 måneders maceration (orange!) og opvokset i amfora - uden tilsat svovl!
Savagnin fra Les Bruyères-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Savagnin fra La Mailloche-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Savagnin fra sagnsomspundne Château-Chalon med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Jacquère & Roussette med minimal tilsætning af svovl!
OBS! 1500ml
Jacquère opvokset 18 måneder i demi-muids og uden tilsat svovl!
Ingen resultater fundet