Sødmefuld Pinot Noir forstærket med marc og druesaft, hvilket både stopper gæringen og giver en sødlig vin, der enten kan drikkes til aperitif eller som en ikke alt for sød dessertvin.
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %
Chardonnay, Savagnin & Poulsard tørret på strå-måtter inden gæring!
OBS! 375ml
100% Jacquère - 75% af mosten med 10 dages maceration carbonique og opvokset i gamle fade, 25% med 5 måneders maceration (orange!) og opvokset i georgisk qvevri.Uden tilsat svovl!
Savagnin fra Les Bruyères-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Savagnin fra La Mailloche-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Savagnin fra sagnsomspundne Château-Chalon med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Jacquère & Roussette med minimal tilsætning af svovl!
OBS! 1500ml
2.-gæring frembragt med prise de mousse fra vin de paille og indfødt, opformeret gær.
OBS!!! Serveres iskold og åbnes forsigtigt for at undgå det store springvand!
Savagnin fra Les Bruyères-marken fra 2011 - opvokset på fad med 12 år under flor!! En fuldstændig unik vin...
Savagnin fra sagnsomspundne Château-Chalon, opvokset på fad med 12 år under flor!! En fuldkommen unik vin...
Marc lavet på Savagnin, opvokset 12 år på fade!
Marc fra Jura, opvokset 18 år på fade!
Marc på de røde druer fra Jura, opvokset 18 år på fade!
Jaquère & Roussette !
Savagnin med 33 måneder under flor (oxidativ!)
OBS! 3000ml
Jacquère opvokset 18 måneder i demi-muids - uden tilsat svovl!
Ingen resultater fundet