Mourvèdre uden tilsat svovl
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %
Cinsault, Grenache Noir+Blanc+Gris - uden tilsat svovl
Carignan, Grenache & Mourvèdre uden tilsat svovl
Cinsault fra både gamle og unge stokke. 25 dages maceration og 6 måneder i tank - uden tilsat svovl!
Cinsault fra de unge stokke. 3 ugers maceration og 4 måneder i tank - uden tilsat svovl!
OBS! 1500ml
Merlot, Sauvignon Blanc & Muscat, direkte pres og 42 dages maceration (rosé-orange!) - uden tilsat svovl!
Niellucio, 2 x Muscat, Listan m.fl. - co-fermenteret med lidt maceration (rosé-orange!) - uden tilsat svovl!
Grenache med 28 dages maceration og opvokset 5 måneder i sandstens-æg. Uden tilsat svovl!
Cinsault med 45 dages maceration og opvokset 10 måneder i sandstenskrukker - uden tilsat svovl!
Aubun, Carignan & Alicante med 23 dages 'trempette' (udblødning af druerne), 7 måneder i tank og uden tilsat svovl!
Ingen resultater fundet