0 anmeldelser
Druesort: 100% Cabernet Franc En af de tudsegamle producenter i Chinon, hvis familie forgrener sig tilbage til 1000 tallet i området og den dag i dag besidder et slot, der er som taget ud af eventyr. Stilen er, hvis man skal sammenligne med et af de andre franske vindistrikter, meget burgundisk. De ...mere

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

138,00
Lager: På lager
0 anmeldelser

Frisk, saftig rødvin på Cabernet Franc

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

108,00
Lager: På lager
114,00
Lager: På lager
120,00
Lager: På lager
156,00
Lager: På lager
174,00
Lager: På lager
258,00
Lager: På lager
186,00
Lager: På lager
258,00
Lager: På lager
186,00
Lager: På lager
126,00
Lager: På lager
138,00
Lager: På lager
0 anmeldelser

Grolleau & Cabernet Franc uden tilsat svovl

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

240,00
Lager: På lager
0 anmeldelser

Gamay, Pinot & Pineau d'Aunis uden tilsat svovl

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

186,00
Lager: På lager
144,00
Lager: På lager
138,00
Lager: På lager
0 anmeldelser

Carbenet Franc fra gamle stokke, uden tilsat svovl

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

270,00
Lager: På lager
144,00
Lager: På lager
0 anmeldelser

Druesort: 100% Cabernet Franc

Romain Guiberteau studerede oprindeligt jura, men var så dårlig til det at hans far smed ham ud i vinmarken i stedet. Det gik langt bedre end studierne og fra1997 står han for at lave vinen. Skolingen har Romain fået af Foucault brødrene fra legendariske Clos Rougeard. Her lagres vinene 2 år på barriques, så Romain har taget samme principper til sig. Ifølge Romain er arbejdet med træfade et håndværk som er kommet i skyggen af ståltanke, fordi de er meget nemmere at arbejde med. Ståltanke holder på den friske, saftige og umiddelbare frugt, som er nemmere at forstå og som sælger godt i Paris. Med brug af træ giver det dybere, mere elegante og vine med større kompleksitet, der alt i alt kræver mere af vinnyderen. Markerne dyrkes efter økologiske principper (med certifikat men uden at det figurerer på etiketten) og udbyttet til denne cuvée er på 40 hl/ha. Gæringen er foregået på barriques og fade i 18 måneder. Jorden er den for Saumur typiske kalkholdige, der modner Cabernet Franc på optimal hvis, på den forholdsvis varme jord. AOC’en for vinen er Saumur, men kunne være Saumur-Champigny. Men under lovgivningen i 1959 var området domineret og berømmet af hvidvine og bønderne ville ikke under den rødvinsappellation.

Mængderabat på dette produkt - spar op til 16 %

360,00
Lager: På lager