Chardonnay, Poulsard, Pinot Noir & Trousseau. 2. gæring frembragt vha opformeret 'husgær' og mosten fra deres Vin de Paille!
Mængderabat på dette produkt - Spar op til 16 %
Chardonnay, Savagnin & Poulsard tørret på strå-måtter inden gæring!
OBS! 375ml
100% Jacquère - 75% af mosten med 10 dages maceration carbonique og opvokset i gamle fade, 25% med 5 måneders maceration (orange!) og opvokset i georgisk qvevri.Uden tilsat svovl!
Savagnin opvokset minimum 33 mdr på fad under flor (oxydativt!)... så næsten halvvejs Vin Jaune ;)
Sødmefuld Pinot Noir forstærket med marc og druesaft, hvilket både stopper gæringen og giver en sødlig vin, der enten kan drikkes til aperitif eller som en ikke alt for sød dessertvin.
Pinot Noir uden tilsat svovl!
Savagnin med 4 måneders maceration (orange!) og opvokset i amfora - uden tilsat svovl!
Savagnin fra Les Bruyères-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Savagnin fra La Mailloche-marken med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)
Savagnin fra sagnsomspundne Château-Chalon med min 72 måneder under flor (oxidativ!!)